ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Däcktest i Lerum - Gummiverkstäder med koll på Däcktest i Lerum
Däcktest - Aktuell information om Däcktest
Däcktest i Lerum

Däcktest

Det finns totalt 4 företag inom som säljer däck i Lerum som har kolla på olika däcktest om du ska köpa nya däck till bilen. Det händer att det är svårt att veta vilka däck som är de bästa och mest prisvärda däcken du kan köpa i Lerum till din bil och då är det bra att kolla på flera däcktest som jämför flera olika däcktyper och däckmodeller. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar vem i Lerum som är bäst på bildäck och som har bra priser. Man kan också jämföra olika däckföretag som säljer de bästa däcken enligt däcktesten på nätet.


Då det i Lerum och i Västra Götaland finns många som säljer däck som fått bra resultat i däcktester är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och vilka däckmodeller de har hemma. Då du ringer till någon gummiverkstad bör du redan ha läst några däcktest så du vet vilka däck du skulle kunna tänka dig och har lite koll på prisnivån. Bra info kan du få om olika däcktest genom att kolla webbsidor från olika tidningar som testar däck eller här på www.däcktest.eu.
I Lerum går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gummiverkstad som har koll på aktuella däcktest genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla däcktest i Lerum

Mekonomen Bilverkstad / Malmqvist Service AB

Kolborydsvägen 2

443 51 Lerum

0302-157 55

Lerums Gummiverkstad

Pomonavägen 2

443 35 Lerum

0302-109 89

Cykelstudion

Brobacken 15

443 30 Lerum

0302-711 92

First Stop

Pomonavägen 2

443 35 Lerum

0302-109 89