Däcktest - Aktuell information om Däcktest
Däcktest - Bps Motorsport AB

Däcktest

Bps Motorsport AB är en av totalt 35 gummiverkstäder i Borås som tillhandahåller däck och har koll på olika däcktest. Då både pris och kvalité kan variera mellan däcken är det bra att läsa igenom olika däcktest innan köpa och förutom att läsa på gällande resultaten av däcktesterna är det smart att kolla med flera olika däckfirmor i Borås eller i Västra Götalands län.


Om du söker upp någon däckverkstad för att höra vilka däck du ska köpa är det bra att själv ha kollat på olika däcktester innan så att du vet vilka däck du kan tänka dig. Viss info om däcktest och vilka däck som är bra kan du få genom att besöka hemsidorna från olika företag som testar däck, som t.ex. biltidningarna eller sammanställningar av däcktest som finns här på www.däcktest.eu. Då det existerar flera gummiverkstäder i eller nära Borås kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa däck med hjälp av däcktester och priset på dessa däck hos några fler däckfirmor. Du ska dock alltid kolla med Bps Motorsport AB eftersom de är bra på däck och brukar vara pålästa gällande däcktest.
Bäst är att kontakta Bps Motorsport AB för att se om den känner till några däcktest och har bra däck hemma på följande sätt:


Bps Motorsport AB

Verkstadsgatan 4

504 62 Borås

033-10 76 76