Däcktest - Aktuell information om Däcktest




Däcktest i Själevad

Däcktest

Det finns totalt 4 företag inom som säljer däck i Själevad som har kolla på olika däcktest om du ska köpa nya däck till bilen. Det händer att det är svårt att veta vilka däck som är de bästa och mest prisvärda däcken du kan köpa i Själevad till din bil och då är det bra att kolla på flera däcktest som jämför flera olika däcktyper och däckmodeller. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar vem i Själevad som är bäst på bildäck och som har bra priser. Man kan också jämföra olika däckföretag som säljer de bästa däcken enligt däcktesten på nätet.


Då det i Själevad och i Västernorrland finns många som säljer däck som fått bra resultat i däcktester är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och vilka däckmodeller de har hemma. Då du ringer till någon gummiverkstad bör du redan ha läst några däcktest så du vet vilka däck du skulle kunna tänka dig och har lite koll på prisnivån. Bra info kan du få om olika däcktest genom att kolla webbsidor från olika tidningar som testar däck eller här på www.däcktest.eu.




I Själevad går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gummiverkstad som har koll på aktuella däcktest genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla däcktest i Själevad

Däckman

Kavelvägen 9

894 35 Själevad

0660-37 65 45

Euromaster AB

Kavelvägen 9

894 35 Själevad

0660-37 65 46

Norbergs Däck, Yngve

Översjälavägen 1B

894 30 Själevad

0660-37 64 90

Magnus Bil AB

Handelsvägen 6

894 35 Själevad

0660-120 12