Däcktest - Aktuell information om Däcktest
Däcktest i Holmsund

Däcktest

Det finns totalt 4 företag inom som säljer däck i Holmsund som har kolla på olika däcktest om du ska köpa nya däck till bilen. Det händer att det är svårt att veta vilka däck som är de bästa och mest prisvärda däcken du kan köpa i Holmsund till din bil och då är det bra att kolla på flera däcktest som jämför flera olika däcktyper och däckmodeller. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar vem i Holmsund som är bäst på bildäck och som har bra priser. Man kan också jämföra olika däckföretag som säljer de bästa däcken enligt däcktesten på nätet.


Då det i Holmsund och i Västerbotten finns många som säljer däck som fått bra resultat i däcktester är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och vilka däckmodeller de har hemma. Då du ringer till någon gummiverkstad bör du redan ha läst några däcktest så du vet vilka däck du skulle kunna tänka dig och har lite koll på prisnivån. Bra info kan du få om olika däcktest genom att kolla webbsidor från olika tidningar som testar däck eller här på www.däcktest.eu.
I Holmsund går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gummiverkstad som har koll på aktuella däcktest genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla däcktest i Holmsund

OKQ8

Järnvägsgatan 1

913 35 Holmsund

020-65 65 65

Södermans Bilservice

Järnvägsgatan 7

913 35 Holmsund

090-230 30

Däckteam /Holmsunds Däck-Janne AB

Järnvägsgatan 5

913 35 Holmsund

090-231 11

Lövöuddens Däckservice

Järnvägsgatan 7

913 35 Holmsund

070-647 79 98