Däcktest - Aktuell information om Däcktest
Däcktest i Vendelsö

Däcktest

Det finns totalt 4 företag inom som säljer däck i Vendelsö som har kolla på olika däcktest om du ska köpa nya däck till bilen. Det händer att det är svårt att veta vilka däck som är de bästa och mest prisvärda däcken du kan köpa i Vendelsö till din bil och då är det bra att kolla på flera däcktest som jämför flera olika däcktyper och däckmodeller. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar vem i Vendelsö som är bäst på bildäck och som har bra priser. Man kan också jämföra olika däckföretag som säljer de bästa däcken enligt däcktesten på nätet.


Då det i Vendelsö och i Stockholms län finns många som säljer däck som fått bra resultat i däcktester är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och vilka däckmodeller de har hemma. Då du ringer till någon gummiverkstad bör du redan ha läst några däcktest så du vet vilka däck du skulle kunna tänka dig och har lite koll på prisnivån. Bra info kan du få om olika däcktest genom att kolla webbsidor från olika tidningar som testar däck eller här på www.däcktest.eu.
I Vendelsö går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gummiverkstad som har koll på aktuella däcktest genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla däcktest i Vendelsö

Lagerstedts Bil Haninge

Söderbytorpsgatan 5

136 67 Vendelsö

08-745 55 00

Däckspecialisten i Haninge AB

Sågenvägen 1

136 71 Vendelsö

08-776 44 10

Kjelles Bilverkstad

Virkesvägen 62

136 73 Vendelsö

08-600 04 80

Vendelsö Lack & Plåt AB

Vendelsömalmsvägen 143

136 69 Vendelsö

08-776 40 30