ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Däckteam /Strengbergs Däck AB - Allt om Däck och Däcktest
Däcktest - Aktuell information om Däcktest
Däcktest - Däckteam /Strengbergs Däck AB

Däcktest

Däckteam /Strengbergs Däck AB är en av totalt 4 gummiverkstäder i Vårby som tillhandahåller däck och har koll på olika däcktest. Då både pris och kvalité kan variera mellan däcken är det bra att läsa igenom olika däcktest innan köpa och förutom att läsa på gällande resultaten av däcktesterna är det smart att kolla med flera olika däckfirmor i Vårby eller i Stockholms län.


Om du söker upp någon däckverkstad för att höra vilka däck du ska köpa är det bra att själv ha kollat på olika däcktester innan så att du vet vilka däck du kan tänka dig. Viss info om däcktest och vilka däck som är bra kan du få genom att besöka hemsidorna från olika företag som testar däck, som t.ex. biltidningarna eller sammanställningar av däcktest som finns här på www.däcktest.eu. Då det existerar flera gummiverkstäder i eller nära Vårby kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa däck med hjälp av däcktester och priset på dessa däck hos några fler däckfirmor. Du ska dock alltid kolla med Däckteam /Strengbergs Däck AB eftersom de är bra på däck och brukar vara pålästa gällande däcktest.
Bäst är att kontakta Däckteam /Strengbergs Däck AB för att se om den känner till några däcktest och har bra däck hemma på följande sätt:


Däckteam /Strengbergs Däck AB

Lindvretsvägen 12

143 46 Vårby

08-550 344 26