ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Däcktest i Hässelby - Gummiverkstäder med koll på Däcktest i Hässelby
Däcktest - Aktuell information om Däcktest
Däcktest i Hässelby

Däcktest

Då det inte finns så många som säljer däck (endast 2) eller har koll på däcktester i Hässelby kan det vara bra att kontakta även gummiverkstäder som har koll på olika däcktest från någon ort nära Hässelby i i Stockholms län . Pris och servicegrad kan variera med storleken på orten så är det många gånger en fördel att kontakta en däckverkstad på en ort med endast ett fåtal gummiverkstäder och fråga dem vilka däck som är bäst i däcktesterna.


Gällande däcktest så finns det många företag i närheten av Hässelby som däklcer bildäck och har bra koll på de senaste däcktesten och några av dessa företag har webbsidor som visar på resultatet från de olika däcktester, både för sommardäck och vinterdäck.
I Hässelby går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gummiverkstad som har koll på aktuella däcktest genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla däcktest i Hässelby

Däckbiten

Astrakangatan 17

165 52 Hässelby

08-38 77 77

Slotts Bil AB

Maltesholmsvägen 41

165 55 Hässelby

08-89 04 43