ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Däcktest i Romakloster - Gummiverkstäder med koll på Däcktest i Romakloster
Däcktest - Aktuell information om Däcktest
Däcktest i Romakloster

Däcktest

Då det inte finns så många som säljer däck (endast 3) eller har koll på däcktester i Romakloster kan det vara bra att kontakta även gummiverkstäder som har koll på olika däcktest från någon ort nära Romakloster i i Gotland . Pris och servicegrad kan variera med storleken på orten så är det många gånger en fördel att kontakta en däckverkstad på en ort med endast ett fåtal gummiverkstäder och fråga dem vilka däck som är bäst i däcktesterna.


Gällande däcktest så finns det många företag i närheten av Romakloster som däklcer bildäck och har bra koll på de senaste däcktesten och några av dessa företag har webbsidor som visar på resultatet från de olika däcktester, både för sommardäck och vinterdäck.
I Romakloster går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gummiverkstad som har koll på aktuella däcktest genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla däcktest i Romakloster

OKQ8

Visbyvägen

622 54 Romakloster

020-65 65 65

STATOIL

Visbyvägen 39

622 54 Romakloster

020-33 31 23

Roma Däck & Maskin, Rune Månsson

Visbyvägen 46

622 54 Romakloster

0498-500 01