Däcktest - Aktuell information om Däcktest
Däcktest - Lundins Däck & Bilverkstad

Däcktest

Lundins Däck & Bilverkstad är en av totalt 2 gummiverkstäder i Ljugarn som tillhandahåller däck och har koll på olika däcktest. Då både pris och kvalité kan variera mellan däcken är det bra att läsa igenom olika däcktest innan köpa och förutom att läsa på gällande resultaten av däcktesterna är det smart att kolla med flera olika däckfirmor i Ljugarn eller i Gotlands län.


Om du söker upp någon däckverkstad för att höra vilka däck du ska köpa är det bra att själv ha kollat på olika däcktester innan så att du vet vilka däck du kan tänka dig. Viss info om däcktest och vilka däck som är bra kan du få genom att besöka hemsidorna från olika företag som testar däck, som t.ex. biltidningarna eller sammanställningar av däcktest som finns här på www.däcktest.eu. Då det existerar flera gummiverkstäder i eller nära Ljugarn kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa däck med hjälp av däcktester och priset på dessa däck hos några fler däckfirmor. Du ska dock alltid kolla med Lundins Däck & Bilverkstad eftersom de är bra på däck och brukar vara pålästa gällande däcktest.
Bäst är att kontakta Lundins Däck & Bilverkstad för att se om den känner till några däcktest och har bra däck hemma på följande sätt:


Lundins Däck & Bilverkstad

Garde Hägulds 149

623 63 Ljugarn

0498-49 10 26