ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Åströms Sanda AB - Allt om Däck och Däcktest
Däcktest - Aktuell information om Däcktest
Däcktest - Åströms Sanda AB

Däcktest

Åströms Sanda AB är en av totalt 6 gummiverkstäder i Klintehamn som tillhandahåller däck och har koll på olika däcktest. Då både pris och kvalité kan variera mellan däcken är det bra att läsa igenom olika däcktest innan köpa och förutom att läsa på gällande resultaten av däcktesterna är det smart att kolla med flera olika däckfirmor i Klintehamn eller i Gotlands län.


Om du söker upp någon däckverkstad för att höra vilka däck du ska köpa är det bra att själv ha kollat på olika däcktester innan så att du vet vilka däck du kan tänka dig. Viss info om däcktest och vilka däck som är bra kan du få genom att besöka hemsidorna från olika företag som testar däck, som t.ex. biltidningarna eller sammanställningar av däcktest som finns här på www.däcktest.eu. Då det existerar flera gummiverkstäder i eller nära Klintehamn kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa däck med hjälp av däcktester och priset på dessa däck hos några fler däckfirmor. Du ska dock alltid kolla med Åströms Sanda AB eftersom de är bra på däck och brukar vara pålästa gällande däcktest.
Bäst är att kontakta Åströms Sanda AB för att se om den känner till några däcktest och har bra däck hemma på följande sätt:


Åströms Sanda AB

Sanda Bjästavs 112

623 79 Klintehamn

0498-24 20 49