ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Autodäck i Mora - Allt om Däck och Däcktest
Däcktest - Aktuell information om Däcktest
Däcktest - Autodäck i Mora

Däcktest

Autodäck i Mora är en av totalt 18 gummiverkstäder i Mora som tillhandahåller däck och har koll på olika däcktest. Då både pris och kvalité kan variera mellan däcken är det bra att läsa igenom olika däcktest innan köpa och förutom att läsa på gällande resultaten av däcktesterna är det smart att kolla med flera olika däckfirmor i Mora eller i Dalarnas län.


Om du söker upp någon däckverkstad för att höra vilka däck du ska köpa är det bra att själv ha kollat på olika däcktester innan så att du vet vilka däck du kan tänka dig. Viss info om däcktest och vilka däck som är bra kan du få genom att besöka hemsidorna från olika företag som testar däck, som t.ex. biltidningarna eller sammanställningar av däcktest som finns här på www.däcktest.eu. Då det existerar flera gummiverkstäder i eller nära Mora kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa däck med hjälp av däcktester och priset på dessa däck hos några fler däckfirmor. Du ska dock alltid kolla med Autodäck i Mora eftersom de är bra på däck och brukar vara pålästa gällande däcktest.
Bäst är att kontakta Autodäck i Mora för att se om den känner till några däcktest och har bra däck hemma på följande sätt:


Autodäck i Mora

Trastvägen 22

792 34 Mora

0250-380 00