Däcktest - Aktuell information om Däcktest
Däcktest - JTH LV Service AB/Autoexperten

Däcktest

JTH LV Service AB/Autoexperten är en av totalt 2 gummiverkstäder i Enviken som tillhandahåller däck och har koll på olika däcktest. Då både pris och kvalité kan variera mellan däcken är det bra att läsa igenom olika däcktest innan köpa och förutom att läsa på gällande resultaten av däcktesterna är det smart att kolla med flera olika däckfirmor i Enviken eller i Dalarnas län.


Om du söker upp någon däckverkstad för att höra vilka däck du ska köpa är det bra att själv ha kollat på olika däcktester innan så att du vet vilka däck du kan tänka dig. Viss info om däcktest och vilka däck som är bra kan du få genom att besöka hemsidorna från olika företag som testar däck, som t.ex. biltidningarna eller sammanställningar av däcktest som finns här på www.däcktest.eu. Då det existerar flera gummiverkstäder i eller nära Enviken kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa däck med hjälp av däcktester och priset på dessa däck hos några fler däckfirmor. Du ska dock alltid kolla med JTH LV Service AB/Autoexperten eftersom de är bra på däck och brukar vara pålästa gällande däcktest.
Bäst är att kontakta JTH LV Service AB/Autoexperten för att se om den känner till några däcktest och har bra däck hemma på följande sätt:


JTH LV Service AB/Autoexperten

Övertänger 2105

790 26 Enviken

0246-242 54