ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Däcktest i Dala-Järna - Gummiverkstäder med koll på Däcktest i Dala-Järna
Däcktest - Aktuell information om Däcktest
Däcktest i Dala-Järna

Däcktest

Då det inte finns så många som säljer däck (endast 2) eller har koll på däcktester i Dala-Järna kan det vara bra att kontakta även gummiverkstäder som har koll på olika däcktest från någon ort nära Dala-Järna i i Dalarna . Pris och servicegrad kan variera med storleken på orten så är det många gånger en fördel att kontakta en däckverkstad på en ort med endast ett fåtal gummiverkstäder och fråga dem vilka däck som är bäst i däcktesterna.


Gällande däcktest så finns det många företag i närheten av Dala-Järna som däklcer bildäck och har bra koll på de senaste däcktesten och några av dessa företag har webbsidor som visar på resultatet från de olika däcktester, både för sommardäck och vinterdäck.
I Dala-Järna går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt gummiverkstad som har koll på aktuella däcktest genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla däcktest i Dala-Järna

Berkas Service

Utby 15

780 51 Dala-Järna

0281-202 20

Däckteam / Västerdala Däck & Service AB

Propellervägen 13

780 51 Dala-Järna

0281-130 90