Däcktest - Aktuell information om Däcktest
Däcktest - Olofssons Kylarverkstad & Däck AB/Autoexperten

Däcktest

Olofssons Kylarverkstad & Däck AB/Autoexperten är en av totalt 2 gummiverkstäder i Nättraby som tillhandahåller däck och har koll på olika däcktest. Då både pris och kvalité kan variera mellan däcken är det bra att läsa igenom olika däcktest innan köpa och förutom att läsa på gällande resultaten av däcktesterna är det smart att kolla med flera olika däckfirmor i Nättraby eller i Blekinge län.


Om du söker upp någon däckverkstad för att höra vilka däck du ska köpa är det bra att själv ha kollat på olika däcktester innan så att du vet vilka däck du kan tänka dig. Viss info om däcktest och vilka däck som är bra kan du få genom att besöka hemsidorna från olika företag som testar däck, som t.ex. biltidningarna eller sammanställningar av däcktest som finns här på www.däcktest.eu. Då det existerar flera gummiverkstäder i eller nära Nättraby kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa däck med hjälp av däcktester och priset på dessa däck hos några fler däckfirmor. Du ska dock alltid kolla med Olofssons Kylarverkstad & Däck AB/Autoexperten eftersom de är bra på däck och brukar vara pålästa gällande däcktest.
Bäst är att kontakta Olofssons Kylarverkstad & Däck AB/Autoexperten för att se om den känner till några däcktest och har bra däck hemma på följande sätt:


Olofssons Kylarverkstad & Däck AB/Autoexperten

Kylvägen 1

370 24 Nättraby

0455-473 03